BENCHMADE Morpho pillangókés

BENCHMADE Morpho pillangókés
Gyártó
BENCHMADE
Penge hossza
82 mm
Penge anyaga
D2
Penge vastagsága
2.5 mm
Markolat anyaga
G-10
Teljes hossza
185 mm
Súlya
77 g
Penge típusa
Drop-point
Szállítási idő
2-4 hét
Származási ország
USA
129 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 990 Ft
Részletek

Számos pillangókés (balisong) pörgetésre vagy önvédelmi célra készül. Hosszú a pengéjük. és hosszú a nyelük is. hogy passzoljon a hosszú pengéhez. Ugyanakkor ezek a hosszú. karcsú. gyakran csíptető nélküli kések gyakran nem a legmegfelelőbbek mindennapos hordásra (EDC) vagy munkára. A Benchmade Morpho egy különleges balisong. amelynek formája alkalmasabb a mindennapos hordásra. és amely a taktikai foldereknél divatos anyagokból készült.

A BM32 Morpho majdnem 2.5 cm-rel rövidebb. mint a klasszikus BM42. Ez lehetővé teszi. hogy könnyebben hordhassuk a zsebünkben vagy egy tokban. Van rajta egy csíptető is (ami hiányzik a BM42-ről). így nem csak a zsebbe süllyesztve. hanem arra rácsíptetve is tudjuk hordani.

A Benchmade BM32 Morpho pengéjének olyan a formája. mint egy jó munkakésének. Mindennapos feladatokra sokkal praktikusabb. mint a legtöbb balisong penge. D2 acélból készült. az éle igen jó. agresszív. munkára alkalmas. és nagyon hosszú ideig tart. A penge emellett elég erős is. és majdnem rozsdamentes.

A nyél titán merevítőkből és G-10 burkolatból áll; jól néz ki. jó a tapintása. erős és könnyű. A rugós zárópecek ugyanaz. mint a BM42-n. ezért s Bm32 Morphót nagyon könnyű kinyitni és használni.

Mivel rövidebb. mint a standard balisongok. egy kis időbe telik. mire megszokjuk a Bm32 Morpho kicsapását. Azonban röviddel azután. hogy megismerkedtünk vele. úgy fogjuk érezni. hogy ez az egyik legjobb kicsapható kés. ami a kezünkben volt. Bár vannak. akik jobban kedvelik a nehezebb nyeleket az ilyen késeknél. a Benchmade Morpho könnyű és rövidebb nyele nagyon gyors kezelést tesz lehetővé. miközben a kéz alig fárad el tőle.

Adatok