Termékek

ARMYTEK Prime C2 Pro
Kategória: Lámpa >> Mindennapokra
(TK: ARMPRI-C2PV3)

  • Fényerõ: 1700 lumen
  • Anyaga: Aluminium Ötvözet
  • Súlya: 68 g
  • Teljes hossza: 124 mm
Ára: 30 580 Ft
(Netto: 24 078 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Leírás a termékről:

Az Armytek Prime modellek a gyártó mindennapos, bel- és kültéri felhasználásra szánt sorozatának tagjai.

A Prime C2 Pro használatához egyetlen 18650 méretû Li-Ion akkumulátor vagy két CR123 méretû elem vagy akkumulátor szükséges. TIR optikával ellátott fejrészébe egy CREE XHP35 típusú LED került beépítésre, mely az áramforrás terhelhetõségének köszönhetõen maximálisan 2100 lumen teljesítményre képes. A matt fekete lámpa így maximálisan 1700 lumenes, 9200 kandela erõsségû, 192 méter hatótávolságú fénysugár kibocsátására alkalmas, 20°:80°-os sugárzási szögben.

Nyolc fényerõsségi szintjét és három stroboszkóp módját a lámpatesten elhelyezett egyetlen kapcsológombbal kezelhetjük, kényelmes egykezes használatot biztosítva. Használatát tovább segíti két elõre beállított, általános és taktikai módja. A 124 mm-es, 68 grammos, talpára állítható lámpa felhasználhatósági körét a tartozékként szállított hordtok, hodszíj, rozsdamentes acél csíptetõ és a talprészben elhelyezhetõ mágnes segíti. Segítõtársként történõ, hosszan tartó használhatóságát szilárd szerkezetû, 400HV keménységû eloxálással kezelt alumínium lámpatest biztosítja, mely 10 méteres ütés- és vízállóságot nyújt.

Jellemzõk: Prémium CREE XHP-35 LED biztosít 2100 lumen fényerõsséget 1700 lumenes OTF kimenet, 9200 kandela sugárzási intenzítással és 192 méteres hatótávolsággal Használatához egyetlen 18650 méretû Li-Ion akkumulátor vagy két CR123 méretû elem vagy akkumulátor szükséges Nagy teljesítményû elektronika és aktív hõmérséklet-szabályozás biztosít stabil fényerõsséget Hatékony, csõlátás hatás mentes TIR-optika Figyelmeztetés alacsony töltöttségi szintre és magas hõmérsékletre Oldalkapcsoló biztosítja a kényelmes, egykezes használatot és a 11 üzemmód közötti választást Ultra alacsony áramfelvétel kikapcsolt állapotban - több, mint 25 év Eltávolítható csiptetõ, kényelmes hordtok és talpraállítási képesség segíti a többcélú felhasználást Eltávolítható mágnes segít a fém felületekre történõ felfogatásban Garantált tartósságú, kompakt és könnyû lámpa, mely kibírja a kemény ütéseket és a 10 méteres zuhanást Teljes védelem a víztõl, portól és szennyezõdésektõl - a lámpa még 10 méteres mélységben is mûködik


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK