Termékek


  • Súlya: 259 g
  • Méret: 109 x 98 x 39 mm
Ára: 39 900 Ft
(Netto: 31 417 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Leírás a termékről:

A nagy sikerû BV sorozat kompakt méterû tagja. A kis méret és -súly jelentõsége akkor értékelõdik fel, amikor minden köbcentiméter és minden miligramm számít.

Nehéz terepen, nagy szintkülönbségek megtételekor egy átlagos keresõtávcsõ fájdalmasan elnehezülhet, ekkor kellemes és hasznos a kompakt távcsõ.

Nappali körülmények között szinte ugyanazt az optikai teljesítményt nyújtja, mint a nagyobb testvérek.

A német optikai specialista cég távcsõ kínálatát a sikeres BV kategóriában két új további típussal bõvítette. Vízálló, 8-szoros és 10-szeres nagyítás, sokrétû felhasználási terület, kompakt kialakítás, ezek a MINOX BV 8x25 és BV 10x25 binokulárok fõbb jellemzõi. Értékes és segítõkész útitársaink lehetnek az új típusok, különösen akkor, amikor könnyû csomagra van szükségünk, akár utazunk, sportolunk, vadászunk, akár éppen állatokat, vagy a természet szépségeit figyeljük meg. A távcsövek kivételes ár-érték aránnyal bírnak. Rangos, ugyanakkor megfizethetõ ajándéknak is kitûnõek. A mûszaki teljesítmény terén az új kompakt MINOX távcsövek is kategóriájuk csúcs termékei. A korszerû optikai rendszer révén a BV 8x25 és a 10x25 utánozhatatlan látvány-élményt nyújtanak nagy kontraszt tartományukkal és remek részlet-visszaadásukkal. Valamennyi levegõvel érintkezõ üveg felület többszörös bevonatú a legnagyobb fényáteresztõ-képesség és brillancia érdekében, illetve a káros tükrözõdések elkerülése. Az erõs alumínium ház nagyszerû optikai és mechanikai mûködésnek ad helyet, kiválóan védi a teljes távcsõ rendszert. Az újszerû szigetelõ eljárás további védelmet nyújt por és víz ellen. A BV 8x25 és 10x25 megbízhatóan védett a víztõl és nedvességtõl 0,3 bar nyomásig, összehasonlításként: három méter vízmélységig. Ez a védelem nagy szélben és szélsõséges idõjárásnál is jó szolgálatot tesz. A távcsövek nitrogén gáz töltése folyamatosan és igen jól véd a korrózió és a párásodás ellen, még gyorsan változó hõmérsékletnél is.A nagy átmérõjû okulár és az állítható gumi szemkagyló segítségével a szemüvegesek is egyéni igény szerint használhatják a távcsöveket, jól és tisztán látják a teljes képmezõt. Kiváló kényelmi funkció: az elforgatható, kihúzható, gumi szemkagylóval a szem és az okulár közötti távolság állítható. A legjobb képminõséghez és a legkényelmesebb használathoz járul hozzá a középen elhelyezkedõ csukló rendszer, amellyel a szemtávolság egyéni igény szerint állítható. Az alumínium házat csúszásgátló gumibevonat fedi, így a kompakt MINOX távcsöveket mindig jól és biztonságosan tarthatjuk. A távcsövekhez nejlon nyakpánt és készenléti tok is tartozik.

Minox 30 év garanviát vállal a távcsõre, amennyiben a gyártó weboldalán a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálja a terméket a gyári számmal

Mûszaki adatok:
* 8x nagyítás
* 25 mm frontlencse átmérõ
* 3.1 mm kilépõ pupilla
* 15.5 mm betekintési távolság
* látómezõ 1000m-en 119 m
* Látószög 6.8°
* töltés nitrogén
* vízállóság 3m-ig
* Központi élességállítás, belsõ fókuszálás
* Bevonat TrueColor minden optikai felületen
* Üzemi hõmérséklet -30C - +40C fok között

Gyári tartozék:
* nyakpánt, hordtáska


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK