Termékek


  • Súlya: 1020 g
  • Méret: 185 x 215 x 70 mm
Ára: 29 990 Ft
(Netto: 23 614 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Leírás a termékről:

Keresõtávcsöveknél ritka, 16x nagyítása lehetõvé teszi, hogy egészen messzírõl is észre vegyük az apróbb részleteket. Ezt a nagyítást kézbõl "megfogni" nem könnyû, ezért használatakor célszerû valaminek neki támasztva használni.

Minõségi optikai elemek biztosítják a remek képet, mely színhûségrõl a TRUE COLOR bevonat gondoskodik. Vastag gumi bevonat és ergonomikus kialakítás biztosítja a megfelelõ tartást. Kiváló eszköz vadászatra, a természet megfigyelésére, de akár sportesemények esetén is hasznos társ lehet.

A Yukon keresõtávcsövek esetén az egyik legszembetûnõbb dolog a "elveszíthetetlen" ECLIPSE objektív védõ elsõ és hátsó kupakok. Kellemetlen pillanat, amikor elgurul, elveszik az objektív sapka és az aktuális látnivaló szemrevételezése helyett a keresgéléssel telik az idõ. Ezt spórolja meg a Yukon azzal, hogy beépítette a távcsõbe a kupakokat, de gondolva arra, hogy valakit zavarhat, a hátsó kupakok egy erõteljes mozdulattal lepattinthatók.

Mûszaki adatok:
* 16x nagyítás
* 50 mm frontlencse átmérõ
* 3.1 mm kilépõ pupilla
* 10 mm betekintési távolság
* Legkisebb fókusztávolság 10 m
* Látószög 4°
* Központi élességállítás
* Bevonat TrueColor minden optikai felületen
* Üzemi hõmérséklet -30C - +40C fok között

Gyári tartozék:
* nyakpánt, gyöngyvászon tok


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK