Termékek


  • Ûrtartalom: 100 l
  • Anyaga: 420 Ripstop
  • Súlya: 3120 g
Ára: 149 899 Ft
(Netto: 118 030 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A V69 Destroyer egy hagyományos hátizsák szokatlan jellemzõkkel. Tagoltabb, mint kategóriájának többi képviselõje. Szokás szerint mindig a terepen történõ használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedõen hatékony és kényelmes, 60 literes rakterû V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. Ha a kisebb kapacitást és a lehetõ legkönnyebb raksúlyt helyezzük elõtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

Méretéhez képest nagyon könnyû ez a zsák. Nagy gonddal olyan új és jól válogatott alapanyagokat választottunk, amelyek a szilárdság és a súly optimális egyensúlyával rendelkeznek. A zsák alján lévõ zsebben egy teljes méretû esõvédõ huzat van. A hátizsákhoz mind a WXP3L, mind a WB2L víztartályok használhatók, a zsák mindkét oldalrekeszében tarthatók.

Ezennel a szokásos zsákok világába lépünk néhány szokatlan hátizsákkal. Abban az értelemben szokatlanok, hogy vetélytársaiknál szebbek és tagoltabbak. Úgy tûnik, hogy a legtöbb gyártó a minimalizmusra törekvõ trend jegyében túl sok egyszerûsítést tett, elfeledkezve arról, hogy milyen egy hátizsákkal együtt létezni. Mindig a terepen történõ használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedõen hatékony és kényelmes 60 literes V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. A két zsák jellemzõi nagyon hasonlóak, a legfõbb különbség méreteikben van. Ha a kisebb kapacitást és a lehetõ legkönnyebb raksúlyt helyezzük elõtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

A V-formájú zsákok „kétéltûek” felsõ- ás elülsõ rakodási lehetõségekkel. Könnyen megtaláljuk felszerelésünket bárhol is tesszük le zsákunkat. A zsák nagyszerû jellemzõje, hogy nagy kiterjedésben vannak rajta szorító hevederek és szíjak. A zsák teljes felületén bárhol összehúzható és mindegyik hevederrel gyorsan rögzíthetünk kiegészítõ-, vagy segédeszközöket hozzá. Egy nagyon egyszerû, sokoldalú és a végsõkig praktikus zsákunk van. A zsák aljából esõvédõ huzat vehetõ igénybe.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK