Termékek


  • Súlya: 1000 g
  • Méret: 125x178x70 mm
Ára: 613 800 Ft
(Netto: 483 307 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A 10x50-es Ultravid HD nagy nagyítású keresõ.
Kiváló képminõsége és 10x-es nagyítása olyan speciális feladatok megoldására teszi alkalmassá, mint a madarak tevékenységének tartós és részletes megfigyelése, vagy az õzbak bírálata. Mérete a tudásához képest kicsi, tömege meglepõen alacsony.
Lencséi, melyek között fluoridos lencsetag is található a különleges AquaDura bevonatokat kapták. A Leica az elsõ gyártó volt, mely a távcsõ vázát magnézium-titán ötvözettel oldotta meg.
Az 50 milliméteres Ultravid távcsövek ideálisak a szürkületben, sötétben történõ megfigyeléshez. Az új, nagy felbontású (HD) lencséknek és a Leica AquaDuraTM bevonatnak köszönhetõen tökéletesítették a képteljesítményt, jobb lett a megfigyelõképesség még rossz idõjárásnál is. A Leica AquaDuraTM bevonat tiszta képet ad még a legviszontagságosabb idõjárásánál is. Még a legnagyobb hideg sem árt az Ultravid távcsöveknek, kiváló megfigyelési élményt nyújtanak. Az új élességállító szerkezet nagy teljesítményû teflon korongokkal mûködik szinte kenés nélkül azért, hogy az élesség beállítása egyenletes és akadálymentes legyen még alacsony, akár -25° C hõmérsékleten is, amikor sok más távcsõ már használhatatlan. Igen távoli, mozgó témák részletes és alapos megfigyeléséhez igen kiváló távcsõ.

Leica Hd
A Leica HD a High Definition szó rövidítésébõl ered, ami egyet jelent a ma ismert legjobb optikai és mechanikai minõséggel.
Minden HD kiegészítõ elnevezéssel jelölt távcsõ rendelkezik AquaDura™ bevonattal, és különleges, fluorid tartalmú lencséket tartalmaz.
Az élesség állítás még szélsõséges idõjárási körülmények között is simán, könnyedén végrehajtható.

Fõbb jellemzõk:
* 10 x nagyítás
* 50 mm frontlencse
* Dioptria kiegyenlítés
* HDC minden optikai felülete
* Magnézium ház
* Nitrogén töltés

Gyári tartozékok:
* Neonprén nyakpánt
* Lencsevédõ kupakok


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK