Termékek

SILVA Epic 10
Kategória: Outdoor >> Távcsõ

Ára: 35 900 Ft
(Netto: 28 267 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A kis méretû kompakt távcsövek praktikus megoldást nyújtanak mindenkor, ha az ember nem akar nagy súlyt vinni magával. Egy dolog azonban biztosra vehetõ, soha nem fogja otthon felejteni a Silva távcsövét, ha a természet felfedezésére indul, mert fantasztikus képét mutatja a világnak, ha azon keresztül nézi környezetét.

Jellemzõk:
* Csillogásmentes optika
* Dioptria állítás
* Kompakt méret
* Behajtható
* Vízálló
* BAK-4 Optika
* Nitrogénnel töltött

Csillogásmentes optika: A tökéletesebb látásért, rejtõzködésért, hogy jobban megfigyelhessük a természet minden részletét.
Dioptria állítás: A látászavar kiegyenlítését szolgáló dioptria állítási lehetõség plusz és mínusz irányban is állítható. Ha pontosan beállítjuk, azaz kiegyenlítjük két szemünk közötti dioptria különbséget, akkor tökéletesebben tudunk fókuszálni a távolban lévõ tárgyakra.

Doboz tartalma:
* Távcsõ
* Övre fûzhetõ hordtáska
* Nyakpánt
* Törlõrongy


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK