Termékek

CRKT Sting by A.G. Russel
Kategória: Fixek >> Dobó
(TK: 2020)

  • Penge hossza: 81 mm
  • Penge vastagsága: 3.4 mm
  • Penge anyaga: 1050 Szénacél
  • Súlya: 68 g
  • Teljes hossza: 174 mm
Ára: 24 150 Ft
(Netto: 19 015 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Ha azt mondod, hogy "A.G. Russell," azonnal tedd hozzá azt is, hogy „elsõ”, mivel ez az élõ legenda egyike a modern késkészítés megújítóinak. De függetlenül az õ díjaitól és vívmányaitól, A.G. mindenek elõtt egy késmûves. A CRKT által gyártott Sting™ – ami különleges és strapabíró üvegszálas nylon szövet tokkal van ellátva –, egy egyetlen darabból álló, szinte elpusztíthatatlan többfunkciós kés.

A Sting attól olyan erõs, hogy melegen kovácsolják. Életét egy szokványos 1050 szénacél-nyersöntvényként kezdi – ez hasonló ahhoz az ötvözethez, mint amit a hagyományos szamurájkardokhoz használtak. Ezeket elõször melegen kovácsolják, majd precíziós köszörülés útján nyerik el végsõ formájukat. A rozsdásodás megakadályozása végett a CRKT egy fekete, tükrözõdésmentes porbevonatot alkalmaz. <><> A lándzsahegy alakú pengének két vágóéle van, amelyek olyanok, mint a borotva. Az integrált nyél úgy van kialakítva, hogy jól passzoljon a csupasz és a kesztyûs kézbe is. Emellett megfelelõen nehéz, jól ki van súlyozva és hüvelykujj-támaszokkal is el van látva, hogy jól meg lehessen markolni. Van rajta egy jókora zsinórlyuk is, ami lehetõvé teszi csuklózsinór használatát, illetve a nyakkésként való hordást.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK