Termékek

COLD STEEL Koga SD 1
Kategória: Egyebek >> Vegyes
(TK: 91K)

  • Anyaga: Polypropilen
Ára: 5 900 Ft
(Netto: 4 645 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: max. 10-12 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Bob Koga fiatalon, tizenkét évesen kezdte harcmûvészi pályafutását a judóval, majd a fõiskolán áttért a birkózásra. A diploma megszerzése után csatlakozott a légierõhöz, és mialatt Japánban állomásozott, visszatért a judo gyakorlásához, emellett tanult jiu jitsut, jo-dót, és aikidót is. Miután leszerelt, Bob Los Angelesbe költözött, ahol rendõrnek állt, és kiválóan szolgált huszonöt éven keresztül. Ezalatt széles körben ismertté vált arról, hogy az egyenes botot preferálja, a rendõrök körében mostanában népszerû tonfával szemben. A szinte törhetetlen mûanyagból készülõ Koga SD többszörösére növeli az önvédelmi képességünket. Megfelelõ gyakorlás mellett kiváló segítséget jelent az emelõerõ kifejtéséhez ízületek rögzítésekor vagy leszorításoknál, a legjobb azonban ütõ eszköznek. Könnyû megérteni azt a dilemmát, amivel rendõrök és civilek is szembekerülnek, amikor megfontolják, hogy ököllel vagy bottal üssenek. Az ökölütés lehet, hogy túl gyenge, vagy ami még rosszabb, eltörhet a kéz, míg a botütés túl erõsnek bizonyulhat, és súlyos sérülést, vagy halált is okozhat. A Koga SD azonban megoldja ezt a problémát, ügyesen áthidalva a két lehetõség közötti ûrt: összpontosítja és felnagyítja a kéz erejét, miközben minimalizálja a sérülés- vagy halálokozás valószínûségét. Ha ki akarod bõvíteni az önvédelmi helyzetben alkalmazott erõ megválasztásának lehetõségét, szívbõl ajánljuk, hogy vásárolj egy Koga SD-t.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK